Mintedpoker (EU)
Everleaf
Betfair (EU)
Betfair
Diamondbet (EU)
Boss
FatBetPoker (EU)
Poker Nexus
Noxwin (EU)
Entraction
Eurobet (EU)
Ongame
Logga in
Betfair.com (EU)
Betfair har sitt eget nätverk och har på senare tid vuxit till sig och det finns gott om spelare speciellt under primetime. En stor fördel med att spela poker på betfair är det faktum att det främst är en sportsbettingsida så det finns gott om sportsbettare som oftast inte är lika bra som vanliga pokerspelare.

Om du mailar oss så kommer du att kunna få 40% grossrakeback från grunden. Du kommer om du mailar oss få instruktioner för exakt hur du ska göra.

Hos betfair kan man få sina utbetalningar avgiftsfritt till NETeller eller till sitt bankkonto.

Om du är intresserad så använd vårat formulär som finns här.
Eller maila oss direkt på: signup@svenskrakeback.se
Sammanfattning
40% rakeback
• Statistik uppdaterad i klienten.
• Uttag till NETeller/bankkonto
Ligger inom EU
Promotions
Välj Signupbonus: $50, $500 eller $1500
Aussie Millions

JU MER DU SPELAR - OAVSETT BORDSINSATSER - DESTO MER DU KOMMER DU BELÖNAS

Tävla i $50 000 Raked Hands Aussie Frenzy som spelas från 10 till 28 november, där vem som helst kan vinna oavsett bordsinsatser. De spelare som spelar flest antal rejkade händer på Gold, Silver och/eller Bronze leaderboard, oavsett nivå, kommer att belönas med fina priser inklusive ett Aussie Millions-paket, kontanter och Aussie Millions-satellitturneringsbiljetter.

Otroligt värde, missa inte detta!
· Spelarna med flest rejkade händer i kontantspel på varje Leaderboard under kampanjperioden vinner
· En rejkad hand = Alla kontant-/ringspelshänder där en spelare bidrar med rake (du bidrar med rake när du spelar efter floppen!)
· Dagens tips: Det är lättare att generera rejkade händer när man spelar fixed limit-spel eftersom de tenderar att spelas förbi floppen oftare än No Limit-händer

* $15 000 Aussie Millions-paketet innehåller: $10 000 AUD inköp till Aussie Millions Main Event, dubbelrum på nybyggda Crown Metropol i Melbourne från 20:e till 31:a januari 2011 (värt $2 500) och $2 500 i kontanter till resa och fickpengar, 2 biljetter till en tennismatch och ett paket med Betfair-prylar. Paketet kan bytas ut mot ett $7 500 kontant pris (50% av vinstvärdet).

Leaderboard Regler och villkor


Utbetalningar
Utbetalningar sker två gånger i månaden direkt in på ditt spelarkonto hos betfair av betfair själva så du kan spela med pengarna direkt och slipper få ut dem vid sidan av. På så sätt slipper du också få dina pengar via neteller där 1,9% av rakebacken försvinner direkt i avgifter för överföringen eller andra former av utbetalningar som kräver dåliga växelkurser och liknande.
MintedpokerBetfairDiamondBetFatBetPokerNoxwinEurobet
HemRegistreringLogga in


Copyright © 2005-2010 svenskrakeback.se